SOS benetako munstroak : planetari mehatxuka - Rohde, Marie G.; Meabe, Miren Agur (Donostia : Ttarttalo, 2020)
Munstroak dabiltza planetari mehatxuka: zeure buruaren gainean hegan, itsasoaren sakonean adi edota lurpeko estoldetan ezkutatuta. Ekaitzak sortzen dituzte, ibaiak eta lakuak idortzen, animaliak uxatzen. ZABORKONG itzela, KETAKETZA nardagarria, KOIPEDONTE likatsua edo HIRISAURUS geldiezina hain dira izugarriak, horien ondoan zure ohepeko munstroak pelutxe ñoñoak irudituko zaizkizu. Benetako munstroak dira! Soilik ingurugiroaren aldeko heroiek menderatuko dituzte! Bihur zaitez ekintzaile txikia, eta lagundu kreatura gaizto horiek akabatzen!
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ingurumena -- -Zaintzea -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak