Materiaren egitura (11) : ariketa VI : balentzi elektroiak eta zortzikotearen araua - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: ariketa
DBH, 3. maila.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak