Argalas - Arnal Gil, Txabi; Blasco, Julio Antonio (Bigastro (Alicante) : Fun Readers, 2020)
Bazen behin ikazkin bat, hartzea baino, ematea nahiago zuena. Behin batez, mendia utzi eta hirira jaitsi zen ikazkin hura... Ipuin miragarri bat idatzi du Arnalek, ametsetako magia istorio sinesgarri baten bidez kontatzen diguna.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Heriotza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak