Argalas / [testua] Txabi Arnal ; [irudiak] Julio Antonio Blasco, Sr. López - Arnal Gil, Txabi (Fun Readers, 2020)
Bazen behin ikazkin bat, hartzea baino, ematea nahiago zuena. Behin batez, mendia utzi eta hirira jaitsi zen ikazkin hura... Ipuin miragarri bat idatzi du Arnalek, ametsetako magia istorio sinesgarri baten bidez kontatzen diguna.