Materiaren egitura (3) : konfigurazio elektronikoa - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan atomoen konfigurazio elektronikoa ikusiko dugu, hau da, elektroiak nola antolatzen diren nukleoaren inguruan geruza eta azpigeruza energetikoetan.
DBH, 3. maila.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak