Materiaren egitura (2) : atomoen ioiak / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Elementu kimikoek elektroiak galdu edo irabaztean ioiak osatzen dituzte, bideo honetan atomoen ioiak aztertuko ditugu.