Materiaren egitura (1) : elementu kimikoak / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan elementu kimiko eta bere atomoei gainbegirada egingo diegu, bere osagaiak eta propietateak aztertuz.