Erreakzio kimikoak (6) : estekiometria : ariketa / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Estekiometria (ariketa).