Erreakzio kimikoak (17) : mol-ak (ariketak) V - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: mol-ariketak V.
BATX, 1. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak