Erreakzio kimikoak (12) : masa molarra : ariketa / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan ariketa bat ebatziko dugu non MASA MOLARRA landuko dugun ta baita mol eta oinarrizko partikulen ideiak.