Erreakzio kimikoak (11) : masa molarra / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Estekiometriako ariketetan, askotan masekin egin behar dira kalkuluak. Bideo honetan garrantzi handiko hiru magnitude nola erlazionatu ditzakegun ikusiko dugu.