Mendian / [testua] Miren Agur Meabe ; [ilustrazioak] Lotura Films - Meabe, Miren Agur (Katta (Elkar), 2020)
Mendira ibilaldia egiteko prestatu dira Katta eta bere lagunak. Ondo prestatuta, gaua bertan igarotzeko beharrezkoa duten guztia hartuta. Mendia, ordea, basoa ez bezalako parajea da, eta ustekabeko desatseginak ere izango dituzte. Katta eta lagunak mendira joan dira,ondo prestatuta. Primeran pasatuko dute asteburua, baina ustekabeak ere izango dituzte.