Erreakzio kimikoak (10) : mol kontzeptua III - Fisikasi ([S.l.] : Fisikasi, 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan, atomoen eta molekulen masaz arituko gara. Bideo honekin Molaren kontzeptua azaltzen bukatzen dugu, taula bat betetzen eta ideiak finkatzeko.
BATX, 1. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak