Erreakzio kimikoak (9) : mol kontzeptua II - Fisikasi ([S.l.] : Fisikasi, 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan, atomoen eta molekulen masaz arituko gara. Bideo honetan, molaren kontzeptuan jarraituko dugu azaltzean zergaitik erabiltzen dugun Avogadroren zenbakia eta ez antzeko beste edozein.
BATX, 1. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak