Erreakzio kimikoak (8) : mol kontzeptua I / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan, atomoen eta molekulen masaz arituko gara. Bideo hau, triologia baten lehen bideoa da. Bideo hauekin saiatuko gara azaltzen MOL-a zer den eta zergaitik behar dugun haur bezalako kontzeptu bat.