Erreakzio kimikoak (7) : masa atomikoa eta masa molekularra - Fisikasi ([S.l.] : Fisikasi, 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan, atomoen eta molekulen masaz arituko gara. Nola erlazionatu daitezkeen haien artean eta nola kalkulatu ditzazkegun ikusiko dugu.
BATX, 1. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak