Erreakzio kimikoak (6) : estekiometria hiztegia / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Estekiometriako hainbat kontzeptu hobeto ulertzeko, bideo honetan garrantzitsu diren zenbaiten hiztegia egin dugu.