Ametsetan - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Donostia : Elkar, 2020)
Udaberriarekin batera, basoa kolore berriz jantzi da. Neguko lozorrotik irtenda, Katta, inguruak miatzeko gogoz, zuhaitzera igo da. Ia iritsi da zeruraino. Amets batean bezala egingo du bidaia eta, etxera itzultzean, udaberriak hasiera berri baten zantzuak ekarri dizkiola konturatuko da. Basoa aldatuta dago udaberria heldu delako. Kattak zuhaitzean gora egin du, zeruraino. Zer ikusiko ote du handik?
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Fantasia; Udaberria; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak