Erreakzio kimikoak (5) : proportzioak ekuazio kimikoetan / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Ekuazioa kimikoetan koefiziente estekiometrioek duten garrantzia azalduko dugu bideo honetan. Koefiziente hauekin jakin ahal izango dugu subastantziak zein proportziotan erreakzionatzen duten.