Erreakzio kimikoak (4) : doiketak II (ekuazio-sistemen bidezko metodoa) / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bide honetan erreakzio kimikoak DOITZEKO metodoa azalduko dugu, honetan EKUAZIO SISTEMAK erabiliko dira.