Erreakzio kimikoak (3) : doiketak I (Haztamukako metodoa) / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan ekuazio edo erreakzio kimiko bat nola doitzen den ikasiko dugu. Helburua masaren kontserbazio legea betetzea eta horretarako koefiziente estekiometrikoak determinatuko ditugu.