Erreakzio kimikoak (2) : ekuazio kimikoak II - Fisikasi ([S.l.] : Fisikasi, 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Ekuazio kimikoekin jarraituz (ikusi aurreko bideoa "EKUAZIO KIMIKOAK (I)"), oraingoan MASAREN KONTSERBAZIO LEGEA ikusiko dugu aibide errez batekin.
Batxilergoa, 1. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak