Erreakzio kimikoak (2) : ekuazio kimikoak II / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Ekuazio kimikoekin jarraituz (ikusi aurreko bideoa "EKUAZIO KIMIKOAK (I)"), oraingoan MASAREN KONTSERBAZIO LEGEA ikusiko dugu aibide errez batekin.