Erreakzio kimikoak (1) : ekuazio kimikoak I - Fisikasi ([S.l.] : Fisikasi, 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bide honetan kalkulu estekiometrikoe sarrera emango zaio, horretarako ezinbestekoa da aurkeztu eta azaltzea etengabe agertuko zaigun oinarrizko elementuak: ekuazio kimikoak.
Batxilergoa, 1. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak