Arimaren ondoko ezkien artetik ibilki / Andolin Eguzkitza ; [aitzin-solasa, Juan Ramon Madariaga] - Eguzkitza, Andolin (1953-2004) (Poesia (Susa), 2004)
"Arimaren ondoko ezkien artetik ibilki" izenburuarekin 1998ko urriaren 12ko iluntzean abiatu zuen azken liburua Andolin Eguzkitzak. Astiro, oso astiro idazten zuen poesia, eta 29 poemaz baina liburua amaitu gabe hil zen 2004ko martxoaren 24an. Juan Ramon Madariagak idatzi dio hitzaurrea Eguzkitzaren lirikaren azken adierazpen honi.