Formulazio ez organikoa (11) : hidruro metalikoak / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: formulazio ez organikoa: hidruro metalikoak.