Elementuen propietate periodikoak (3) : afinitate elektronikoa - Fisikasi ([S.l.] : Fisikasi, 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: Elementuen propietate periodikoak: afinitate elektronikoa.
Batxilergoa, 1. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak