Higidura zirkularra (4) : abiadura angeluarra, linea eta azelerazio normala - Fisikasi ([S.l.] : Fisikasi, 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: abiadura angeluarra, linea eta azelerazio normala
Batxilergoa, 1. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak