Higidura zirkularra (4) : abiadura angeluarra, linea eta azelerazio normala / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: abiadura angeluarra, linea eta azelerazio normala