Higidura zirkularra (3) : higidura zirkular uniformea (HZRU) eta higidura zirkular uniformeki azeleratua (HZRUA) / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: higidura zirkular uniformea (HZRU) eta higidur zirkular uniformeki azeleratua (HZRUA)