Dinamika ariketak 7 : tentsioa + marruskadura indarra / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: dinamika ariketak 7: tentsioa + marruskadura indarra.