Dinamika ariketak 3 : plano ebakia +polea + 2 gorputz / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2019)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: dinamika ariketak 3: plano ebakia + polea + 2 gorputz.