Dinamika (2) : indarrak : normala - Fisikasi ([S.l.] : Fisikasi, 2019)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: dinamika: indarrak: indar normala.
Batxilergoa, 1. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak