Dinamika (2) : indarrak : normala / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2019)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: dinamika: indarrak: indar normala.