Higidura parabolikoa (5) : angelu bertikala + hegaldi denbora - Fisikasi ([S.l.] : Fisikasi, 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: higidura parabolikoa: angelu bertikala + hegaldi denbora.
Batxilergoa, 1. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak