Erredukzio-oxidazio erreakzioak (1) : zer dira? - Fisikasi ([S.l.] : Fisikasi, 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: Erredukzio-oxidazio (erredox) erreakzioak: zer dira?
Batxilergoa, 2. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak