Erredukzio-oxidazio erreakzioak (10) : elektrolisia (1. ariketak) / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: Erredukzio-oxidazio (erredox) erreakzioak: elektrolisia.