Formulazio organikoa 1 : alkanoak, alkenoak eta alkinoak (2. partea) - Fisikasi ([S.l.] : Fisikasi, 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: alkanoak, alkenoak eta alkinoak (2. partea).
Batxilergoa, 2. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak