Konstelazioak : izar handia 4 urte / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-eko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; egileak, Dolors Todolí Bofí, Laura Jiménez Quinto ; berrikusketa teknikoa, Ana Ansado Sojo ; kolaboratzailea, Carolina Lesa-Brown (informazio-liburua) ; barruko marrazkiak, Claudia Ranucci, David Arnau ; itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Todolí Bofí, Dolors (Ikusten? (Ibaizabal), 2017)
Ikusten? proiektuetan oinarritutako Ibaizabalen Haur Hezkuntzako proiektua da. Material guztiak letra larriarekin datoz. Karpeta honek jasotzen ditu: ikaslearen laneko koadernoa (proiektuko faseekin 18 lamina, trokelak eta eranskailuak); informazio liburua (konstelazioekin lotutako informazio zientifikoa, literarioa, artistikoa eta kulturala eskaintzen du); narrazio ipuina (udako gau batean, zeruko magia jakin-minez betetako bi umeren leihora iritsiko da... eta hegan eginaraziko die); familiarentzako eskutitza (familiari informazioa emateko ta lankidetza eskatzeko); eta material espezifikoaren laminak (tailerretan eta proiektuaren txokoan proposatutako manipulazio jarduerak egin ahal izango dituzu. Gainera, ikerketa txartela eta diploma topatuko dituzu hemen.