Konstelazioak : izar handia 3 urte - Todolí Bofí, Dolors; Jiménez Quinto, Laura; Lesa-Brown, Carolina; Arnau Ardid, David; Ranucci, Claudia; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Ikusten? proiektuetan oinarritutako Ibaizabalen Haur Hezkuntzako proiektua da. Material guztiak letra larriarekin datoz. Karpeta honek jasotzen ditu: ikaslearen laneko koadernoa (proiektuko faseekin 18 lamina, trokelak eta eranskailuak); informazio liburua (konstelazioekin lotutako informazio zientifikoa, literarioa, artistikoa eta kulturala eskaintzen du); narrazio ipuina (udako gau batean, zeruko magia jakin-minez betetako bi umeren leihora iritsiko da... eta hegan eginaraziko die); familiarentzako eskutitza (familiari informazioa emateko ta lankidetza eskatzeko); eta material espezifikoaren laminak (tailerretan eta proiektuaren txokoan proposatutako manipulazio jarduerak egin ahal izango dituzu. Gainera, ikerketa txartela eta diploma topatuko dituzu hemen.
2017/02/03
HH 3 urte
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak