Txalapartatik modemera : Internet Euskal herrian, Euskal Herria Interneten / [egileak] Goio Telletxea, [Antton Paulus Basurco (gida liburua)] - Telletxea, Goio (Poltxiko saila (Gatuzain), 2000)
Internet gaur egun hainbat lekutan entzuten dugun hitza. Baina, zer da? Nola ibiltzen da? Euskal Herrian ba ote du ohiartzunik? Gidaliburu honek galdera hauei erantzunak emanez, euskal eta mundu zabaleko 300 webguneen zerrenda eskaintzen dizu. Sarean sar zaitez...