Inurriak : adarrez adar 5 urte. - Jiménez Quinto, Laura; Todolí Bofí, Dolors; Echevarria Soriano, Esther; Albertoyos; Arnau Ardid, David; García Magaldi, Adriana; Vicente, Antonio; Martín, Carmen; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2018)
Ikusten? proiektuetan oinarritutako Ibaizabalen Haur Hezkuntzako proiektua da. Karpeta honek jasotzen ditu: ikaslearen koadernoa (proiektuko faseekin lotutako 18 lamina; trokelak eta eranskailuak); informazio liburua; narrazio ipuina; familiarentzako eskutitza; eta material espezifikoaren laminak.
2018/04/17
HH 5 urte
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak