Substantzia kantitateak : molaritatea - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan molaritatea erabiliz substantzia kantitatea kalkulatuko dugu.
DBH, 3. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak