Atomoaren egitura eta Dalton-en eredu atomikoaren azalpenak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan atomoaren egitura azalduko dugu eta azkeneko eredu atomikoa ere ikusiko dugu, hau da, Dalton-en eredu atomikoa.
DBH, 3. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak