Erreakzio kimikoak doitzea : azalpena : ariketa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Gaurko bideoan erreakzio kimikoen doiketa ikusiko dugu horretarako ariketa pare bat egingo ditugu.
DBH, 3. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak