Kalkulu estekiometrikoak : azalpena: ariketa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Gaur kimikarekin jarraituz, kalkulu estekiometrikoak ikusiko ditugu! Azalpenaz gain ariketa bat ere egingo dugu!
DBH, 3. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak