Kalkulu estekiometrikoak : azalpena: ariketa / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Gaur kimikarekin jarraituz, kalkulu estekiometrikoak ikusiko ditugu! Azalpenaz gain ariketa bat ere egingo dugu!