Erreakzio motak oxidazio-egoeraren aldaketaren arabera : azalpena / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Aste honetako bideoan oxidazio-egoeraren aldaketaren araberako erreakzio motak ikusiko ditugu.