Elementuen konfigurazio elektronikoa : azalpena - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Aste honetako bideoa kimikazkoa da, elementuen konfigurazio elektronikoa egiten ikasiko dugu.
DBH, 3. eta 4. mailak BATX., 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak