Lotura kimikoa, zer dira?, nola erabiltzen dira? - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Gaurko bideoan lotura kimikoak zer diren ikusiko dugu. Dagoeneko denok kalera atera gaitezke baina gogoratu kontu handiz egin behar dugula!
DBH, 3. eta 4. mailak BATX., 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak